De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

New York Sour

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
New York Sour

Bereidingswijze

Pers de citroen. Splits het ei en bewaar het eiwit. Schep wat ijsschilfers in de shaker. Voeg hier de suikersiroop, citroensap, eiwit en de whisky aan toe en schud de shaker goed. Schep wat ijsschilfers in glazen en schenk hier het gemixte drankje op. Schenk hier heel voorzichtig de rode wijn over met behulp van de bolle kant van een theelepel; dit zorgt ervoor dat de laagjes niet mengen.

Garnering
Snijd de citroen in partjes. Rijg de druiven en partjes citroen om en om aan de prikkers. Serveer de prikkers op de glazen.

Tip: suikersiroop maak je gemakkelijk zelf door twee keer zoveel water als suiker zachtjes te koken tot de suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen en bewaar circa 2 weken in de koelkast.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.