Bodem
Stap 1:
Verwarm de oven op 180 graden Celsius.
Stap 2:
Meng alle ingrediënten voor de bodem door elkaar en druk aan in de springvorm. Bak 9 minuten in de oven.
Vulling
Stap 1:
Meng alle ingrediënten, behalve de melk en chocolade, door elkaar.
Stap 2:
Verwarm de melk. Haal van het vuur voordat het begint te koken. Giet bij het eimengsel en roer erdoorheen.
Stap 2:
Doe het mengsel terug in de pan en verwarm al roerend een paar minuten totdat het dik is.
Stap 3:
Voeg de chocolade toe en roer totdat het volledig gesmolten is.
Stap 4:
Laat een beetje afkoelen en giet op de bodem. Dek af met plasticfolie en laat 3 uur opstijven in de koelkast.
Topping
Stap 1:
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en het vanille-extract. Verdeel over de taart. Versier eventueel met roze peper en cacao.
Bekijk de derde aflevering van Miljuschka in Mexico 30 maart om 22.00 uur bij 24Kitchen op kanaal 24!
Meld je aan en praat mee