Marokkaanse aardappelsalade

7
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten kooktijd
50 minuten totale tijd

Breng een pan water met een beetje zout aan de kook.
Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 10 minuten beetgaar. 
Pel en snipper de uien.
 Pel de knoflook en pers de knoflook uit.
 Pluk en hak de koriander grof.
 Giet de aardappels af en stoom ze in dezelfde pan droog. Meng de aardappels met de uien, knoflook, koriander, mayonaise en de azijn. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en laat de salade in de koelkast afkoelen.

Serveren
Schep de aardappelsalade in een schaal en serveer koud. 

Ingredienten

4
Personen

Marokkaanse aardappelsalade

  • 700 g vastkokende aardappels
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 0.5 bos koriander
  • 2 el mayonaise
  • 4 el azijn

Extra nodig

  • serveerschaal
Geef je waardering
7