Mango Slush Tea

10
Makkelijk
Mango Slush Tea

Ingredienten

4
Porties

Mango Slush Tea

  • 1 l water
  • 7 zakjes rooibosthee
  • 2 citroenen
  • 200 ml suikersiroop
  • 1 mango
  • 1 limoen

Extra nodig

  • sapcentrifuge
  • diepvrieszakjes (seal bag)
  • rietjes

Bereidingswijze

15 minuten kooktijd
1 uur en 45 minuten totale tijd
Breng het water aan de kook en laat de theezakjes circa 8 minuten trekken. Laat afkoelen. Pers 1 citroen uit en voeg samen met de suikersiroop toe aan de afgekoelde thee. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak met behulp van de sapcentrifuge sap van de mango. Voeg het mangosap toe aan de thee. Snijd de achtergehouden citroen en de limoen in plakjes. Verdeel het gemixte drankje en de citroen- en limoenplakjes over de diepvrieszakjes. Vries het drankje in circa 1,5 uur in. Maak in het midden de zakjes een beetje open en steek er een rietje door.
Mango Slush Tea
Geef je waardering
10