Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Pel en snijd de uien in halve ringen.
Verhit boter in een pan en bak de uien lichtbruin.
Vet de muffintray in met boter en verdeel de rauwe ham over de vormpjes.
Verdeel de uienringen en de spinazie over de ham.
Breek in elke vorm een ei en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de mozzarella erover en bak de m’oefins in de oven circa 30 minuten.
Serveer de m’oefins met boerenbrood.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
m’oeufins
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties