Ingredienten

4
Personen

Linzensalade met olijven, radijs en feta

  • 400 g gekookte linzen
  • 2 el sherryazijn
  • 2 rode uien
  • 1 bos radijs
  • 0.5 bos bleekselderij
  • 250 g cherrytomaten
  • 1 appel, Granny Smith
  • 200 g feta
  • olijfolie extra vierge

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Giet de linzen af en laat uitlekken. Meng met de sherryazijn. Pel en snijd de uien in dunne halve ringen. Was en halveer de radijsjes. Snijd de bleekselderij fijn.

Halveer de cherrytomaten en breng zo op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de appel in reepjes. Meng de ui, radijs, bleekselderij, cherrytomaten, appel en de feta met de linzen. Voeg een scheutje olijfolie toe en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Geef je waardering

22
Linzensalade met olijven, radijs en feta