De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Labne (Midden-Oosterse dip)

Lekker voor bij de borrel: labne! Een heerlijke frisse yoghurt dip voor op een broodje.

600 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Midden-Oosterse dips: Labne

Bereidingswijze

Doe de yoghurt in een schone (kaas)doek en laat boven een kom in de koelkast een nacht uitlekken. Haal de uitlekte yoghurt uit het doek, lepel in een laag schaaltje en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met een klein beetje zout en peper.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.