De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Krokante bloemkoolnuggets uit de Airfryer

Deze krokante bloemkool nuggets uit de Airfryer zijn om je vingers bij af te likken. Lekker gekruid, knapperig en dan blijken ze ook nog eens vegatarisch te zijn.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bloemkoolnuggets

Een recept van

Deze krokante bloemkool nuggets zijn om je vingers bij af te likken. Lekker gekruid, knapperig en dan blijken ze ook nog eens vegatarisch te zijn. Ze komen extra krokant uit de Airfryer.

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven op 220 graden Celcius of de Airfryer op 190 graden Celcius.

Stap 2:
Snijd de bloemkool in gelijke roosjes. Doe de bloem en melk in een kom en voeg het paprikapoeder, cayennepoeder, knoflookpoeder, oregano, peper en zout toe en meng goed door elkaar.

Stap 3:
Haal de bloemkoolroosjes door het kruidige beslag. leg ze vervolgens op een bordje met panko en haal ze hier doorheen.

Stap 4:
Leg de roosjes op een bakplaat en bak 20 min in de oven of in het mandje van de Airfryer en bak hierin 15 minuten. Serveer de bloemkool nuggets met bijvoorbeeld een chilisaus of romige knoflooksaus.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.