Gemarineerde kip
-
Snijd de salie en rozemarijn fijn. Hak de chilipeper fijn. Marineer de kipfilet in een schaal met olijfolie, sap van de citroen, salie, rozemarijn, oregano en de chilipeper.
-
Verwarm een grillpan en gril de kipfilet in circa 10 minuten om en om goudbruin. Snijd de kipfilet in reepjes.
Koude pastasalade
-
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking giet af en spoel de pasta koud. Voeg een scheutje olijfolie toe om plakken te voorkomen.
-
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Snijd de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Verhit olijfolie in een pan en fruit de lente-uitjes circa 3 minuten. Voeg de paprika’s en pijnboompitten toe en bak 5 minuten mee. Zet het vuur uit en laat afkoelen.
-
Snijd de rucola fijn en hak de macadamianoten fijn. Meng alle ingrediënten en de kipreepjes met de pasta. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
0 reacties