Stap 1:
Week de zoeteaardappelnoodles in heet water. Meng de ribeye met de marinade.
Stap 2:
Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel de knoflook en snijd in stukken. Snijd de bosui in stukken van circa 3 cm. Schil de wortel en snijd in repen. Knip het uiteinde van de shiitake en knip 5 keer in de bovenkant zodat je een stervorm krijgt. Knip de uiteindes af van de enoki en oesterzwam. Snijd de tofu in plakken. Verwijder het uiteinde van de Tong ho.
Stap 3:
Verhit olie in een diepe koekenpan en bak de knoflook met ui voor circa 1 minuut. Zet het vuur uit. Voeg dan de wortel, tong ho, paddenstoelen, chilipoeder, runderbouillon en sukiyakisaus en voeg water toe totdat alles net onder staat. Verhit de pan weer, doe de deksel er op en kook voor circa 2 minuten. Doe het vlees en tofu erbij en roer door de bouillon. Serveer in de pan.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
Meld je aan en praat mee