De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Knoflooksoep met grote garnalen

Pel en vijzel de knoflook tot puree. Verhit maïsolie in een pan, fruit de knoflook en roer de maïzena door de knoflook. Schenk de bouillon en room in de pan. Breng de bouillon aan de kook en kook tot de soep licht gebonden is.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Knoflooksoep met grote garnalen

Bereidingswijze

Soep
Pel en vijzel de knoflook tot puree. Verhit maïsolie in een pan, fruit de knoflook en roer de maïzena door de knoflook. Schenk de bouillon en room in de pan. Breng de bouillon aan de kook en kook tot de soep licht gebonden is. Voeg de masala toe en breng op smaak met zout en peper.

Garnalen
Meng de sojasaus met de ketjap. Rasp en halveer de limoen. Voeg de limoenrasp en het sap van een halve limoen toe. Snijd de bieslook fijn en vijzel het korianderzaad. Voeg de bieslook en korianderzaad toe aan de sojamarinade. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Marineer de garnalen in de sojamarinade. Bak de garnalen kort in een pan of wok. Serveer ze bij de soep en garneer met koriander.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.