Kaasfondue met doruvael

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Kaasfondue
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng de wijn en de bouillon in een pan aan de kook. Rasp en smelt de kaas in het vocht. Roer maïzena aan met een scheutje water, roer door de kaasfondue en kook circa 2 minuten door. Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli in een pan met water in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Maak de radijsjes schoon. Prik de broccoli, radijsjes en tomaatjes aan prikkers.
Bak het brood goudbruin en gaar. Laat het even afkoelen en snijd het brood in plakken.

Salade
Snijd de appels en cornichons in stukjes en meng ze met rozijnen, zilveruitjes en de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper.

Ingredienten

4
Personen

Fondue

  • 100 ml witte wijn
  • 200 ml kippenbouillon
  • 400 g le petite doruvaeul
  • 2 el maïzena
  • 150 g broccoli
  • 1 bosje radijs
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 afbakbrood

Salade

  • 3 appels
  • 100 g cornichons
  • 100 g rozijnen
  • 100 g zilveruitjes
  • 50 g crème fraîche
  • zout
  • versgemalen peper

Extra nodig

  • prikkers
Geef je waardering
0