Stap 1:
Doe water, mungbonenmeel en tarwebloem in een kom en mix tot een egale massa.
Stap 2:
Snijd de wontonvellen doormidden en maak vervolgens een klein sneetje in het midden van het vel bij beide helften. Vouw de uiteindes door het midden naar binnen zodat er een soort vlecht ontstaat.
Stap 3:
Verhit royaal neutrale olie in een koekenpan en frituur de wontonvellen voor enkele seconden. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
Stap 4:
Snijd de bosui in zo dun als mogelijke ringetjes.
Stap 5:
Smeer de pan in met een klein beetje neutrale olie en schenk een klein beetje pannenkoekbeslag in de pan. Strijk glad zodat er geen gaatjes meer zichtbaar zijn. Draai de pannenkoek om. Breek een ei boven de pan en verdeel over de hele pannenkoek. Verdeel wat bosui erover en draai de pannenkoek weer om.
Stap 6:
Bestrijk het midden van de pannenkoek met hoisinsaus en verdeel er twee knakworsten over. Verdeel 2 gefrituurde wontonvellen over de pannenkoek en garneer met wat verse koriander. Rol de pannenkoek op in de pan. En snijd doormidden. Herhaal deze stappen voor de volgende pannenkoek.
Stap 7
Serveer de jianbing met hoisinsaus en knakworst met sesamzaadjes.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties