De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

jan hagel

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Roer de boter en de basterdsuiker, met koude handen of met de mixer los. Voeg ei, kaneelpoeder en zout toe en roer door elkaar. Meng de bloem met het bakpoeder en roer het door de boter tot een deeg. Duw het deeg plat op plasticfolie en vouw de folie dicht.

60 MIN
Jan Hagel

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC.

Roer de boter en de basterdsuiker, met koude handen of met de mixer los. Voeg ei, kaneelpoeder en zout toe en roer door elkaar. Meng de bloem met het bakpoeder en roer het door de boter tot een deeg. Duw het deeg plat op plasticfolie en vouw de folie dicht. Laat het deeg opstijven in de koelkast.

Bestuif het aanrecht en het deeg met bloem en rol het deeg uit tot een plak van circa 5 mm dikte. Snijd het deeg in een rechthoek en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Kluts het ei en bestrijk de bovenkant van het deeg met ei. Bestrooi met suiker en amandelschaafsel. Bak het deeg in de oven in circa 13 minuten goudbruin en gaar. Haal de Jan Hagel uit de oven en snijd er rechthoekjes van.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker