Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing, rucola en zongedroogde tomaatjes

9
Makkelijk
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koelkast en verpakking. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met een klontje boter en scheutje olijfolie. Bak hierin de biefstukken naar smaak. Breng op smaak met peper en zout. Doe de rucola in een saladeschaal samen met de Parmezaanse kaas. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Meng met de rucola en scheur eventuele grote basilicumblaadjes in stukjes. Meng de azijn met de olie en meng door de salade. Haal de biefstukken uit de pan en laat een paar minuten rusten. Snij in plakjes en meng door de salade.

Ingredienten

4
Personen

  • 2 biefstukken
  • 150 g rucola
  • 100 g Parmezaanse kaas flakes
  • 4 takjes basilicumblaadjes
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico azijn
  • 6 el olijfolie
Geef je waardering
9