Indische huzarensalade

14
Gemiddeld
Indische huzarensalade

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Kook de eieren in circa 10 minuten hard in een pan met water. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in stukjes. Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Schil en snijd de wortels in plakjes. Kook de wortels, aardappels en erwten, afzonderlijk van elkaar, beetgaar in de pan water. Dep de groente droog op een theedoek. Snijd de rode biet en de komkommer in blokjes. Meng de aardappels, wortels, erwten, eieren, rode bieten, zilveruitjes en de komkommer. Meng de mayonaise door de salade en breng op smaak met zout en peper.

Ingredienten

4
Personen

Indische huzarensalade

  • 4 eieren
  • zout
  • 4 grote aardappels
  • 1 bos worteltjes
  • 200 g diepvrieserwten
  • 4 gekookte rode bieten
  • 1 komkommer
  • 200 g zilveruitjes
  • 3 el mayonaise
  • versgemalen peper
Indische huzarensalade
Geef je waardering
14