Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Pluk de druiven en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Rasp de schil van de citroen over de druiven en zet ze 15 minuten in de oven.
-
Breng een pan met water met een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de koolraap en knolselderij in stukjes. Kook de koolraap en knolselderij in circa 2 minuten beetgaar in de pan met water. Giet af, spoel koud met water en laat heel goed uitlekken.
-
Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd in dunne plakjes.
Snijd de appels in stukjes. Hak de dragon fijn. -
Meng voor de dressing de mosterd, kwark, dragon en het sap van de citroen met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
-
Rooster de walnoten circa 5 minuten in een droge koekenpan en hak ze grof.
Meng de druiven, knolselderij, knolraap, walnoten, bleekselderij en appels met de dressing. -
Trek de bladeren van de little gem los en leg ze op een bord. Schep hier de salade op en serveer.
0 reacties