De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Haring ceviche

Maak de marinade van de honing, olijfolie, witte wijnazijn en de sap en geraspte schil van de citroen. Hak de knoflook grof en voeg toe aan de marinade. Snijd elke haring in vier stukjes.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Haring ceviche

Bereidingswijze

Maak de marinade van de honing, olijfolie, witte wijnazijn en de sap en geraspte schil van de citroen. Hak de knoflook grof en voeg toe aan de marinade. Snijd elke haring in vier stukjes. Leg de haring in de marinade en laat ongeveer 20 tot 30 minuten marineren in de koelkast.

Maak ondertussen de salade. Snijd hiervoor de radijsjes in dunne plakjes en meng met de wortelreepjes. Hak de hazelnoten fijn.

Haal vervolgens de vis uit de marinade en giet het overgebleven sap (zonder de knoflook) als een dressing over de radijsjes en wortelreepjes. Kruid de dressing eventueel met peper en zout.

Serveer de haring (die door de marinade is ‘gegaard’) met de salade en garneer met de hazelnoten.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.