Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 250 ° C.
-
Rooster de paprika's 30 minuten in de oven en haal ze eruit als ze zacht zijn. Het is geen probleem als de paprika’s een beetje zwartgeblakerd zijn.
-
Doe de nog warme paprika’s in een plastic zak en sluit ‘m af. Laat de paprika's afkoelen. Het velletje van de paprika’s kan je nu makkelijk verwijderen. Verwijder ook de zaadlijsten en de steel.
-
Kook de pasta in gezouten water beetgaar en giet af.
-
Hak de sjalotten en knoflook fijn. Doe een scheut olijfolie in een hapjespan en bak hierin de sjalotten en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
-
Doe de sjalotten en de knoflook in de blender en voeg de paprika’s, sojaroom, paprikapoeder en maizena toe. Mix tot een romige massa en breng op smaak met zout en peper.
-
Giet de saus terug in de pan en laat langzaam sudderen. De maïzena zorgt ervoor dat de saus iets dikker wordt. Voeg vervolgens de pasta toe en meng alles goed.
-
Garneer met gehakte peterselie, een scheutje olijfolie en de chilivlokken.
0 reacties