De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gyoza met shiitake, gehakt, prei, gember en spitskool

Deze Japanse gyoza vul je met varkensgehakt en verschillende groenten. Serveer de gyoza met een dipsausje en je hebt de perfecte hartige snack!

Direct naar recept
Gyoza met shiitake, gehakt, prei, gember en spitskool

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Aja in aflevering 16 van The Chefs' Line Nederland.

Snij de spitskool, prei en shiitakes fijn. Meng met dit met het varkensgehakt.

Meng voor de saus alle ingrediënten door elkaar. Meng wat van de saus door het vleesmengsel. Doe de overige saus in een kommetje.

Vouw de gehaktvulling in de gyozavellen en bak in een scheut olie in de koekenpan. Voeg een halve kop water toe wanneer de bodem krokant is. Voeg sesamolie toe als het water is verdampt.

Serveer de gyoza op een bord met wat dipsaus.

Vanaf 14 mei kijk je elke werkdag om 22:00 naar The Chefs’ Line Nederland! 24Kitchen brengt het feelgood kookprogramma uit Australië naar Nederland en laat thuiskoks het opnemen tegen de chefs’ line, ofwel de keukenbrigade van een gerenommeerd restaurant.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.