Gnocchi
Schil en kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat uitwasemen. Draai de aardappels door de passe-vite tot een mooie puree. Voeg de bloem en het ei toe en meng goed door. Rasp er een vierde nootmuskaatbol overheen. Meng het geheel goed door en maak een deegbal.
Snijd een stuk deeg af en rol er een lange sliert van. Snijd vervolgens in kleine stukjes. Rol de kleine stukjes over het plankje of druk met de platte kant van een vork licht op het deeg. Zo ontstaat het gnocchi patroon. Breng een pan met water en ruim zout aan de kook. Voeg de gnocchi toe. Wanneer de gnocchi gaan drijven zijn ze klaar. Giet de gnocchi af en houd warm.
Saus
Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Fruit de ui en knoflook in een scheutje olijfolie. Snijd de saucijsjes fijn, voeg toe en bak rondom bruin in circa 2 minuten. Hak de peterselie. Voeg de rode wijn en de helft van de peterselie toe en laat circa 5 minuten rustig inkoken. Snijd de champignons in plakjes en voeg toe aan de pan met wijn. Laat nog 3 tot 5 minuten inkoken.
Voeg de passata toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper en voeg de rest van de peterselie toe. Laat de saus circa 15 minuten koken. Voeg de gnocchi toe. Serveer direct en rasp de Parmezaanse kaas over het gerecht.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
gnocchi con funghi salsiccia (gnocchi met paddenstoelen en worst)
60 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties