De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

croque monsieur

30 MIN
Croque Monsieur

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Bechamelsaus
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Gaar de bloem tot er een glimmende roux ontstaat en voeg de melk toe. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Rasp de kaas en voeg de helft toe aan de saus. Roer tot de kaas opgelost is.

Croque Monsieur
Verwarm de oven op 180 ºC. Besmeer 4 boterhammen met boter en beleg ze met de ham. Bestrooi met de resterende kaas en leg er een boterham op. Leg de boterhammen op een met bakpapier beklede bakplaat, schep een lepel saus op de boterhammen en bak ze circa 8 minuten in de oven. Garneer met peterselie.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker