- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Snijd de kipfilets doormidden en sla plat.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook.
- Bak de spinazie in een grote pan met knoflook en ui.
- Rasp de nootmuskaat.
- Voeg de room en nootmuskaat naar smaak toe en breng aan de kook.
- Leg de spinazie op de kip en rol de kip op.
- Rasp de Parmezaanse kaas.
- Bestrooi de kip met Parmezaanse kaas en bak de kipfilet in circa 15 minuten in de oven gaar.
Paprika-aardappelpuree
- Kook de aardappels en gril de paprika’s.
- Plet de aardappels, halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten, snijd de paprika in stukjes en pureer het geheel.
- Voeg de fijngesneden knoflook en de boter toe en roer tot alles goed vermengd is.
- Serveer de kipfilets op de aardappelpuree.
0 reacties