De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gehaktbal

30 min kooktijd
Gehaktbal

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de korsten van het brood en maak er broodkruim van in een keukenmachine. Voeg het broodkruim en het ei toe aan het gehakt. Pel en snipper de ui. Hak de tijm en voeg de ui en tijm toe aan het gehakt. Breng op smaak met mosterd, worcestersaus, een beetje zout en versgemalen peper. Kneed het gehakt en rol er ballen van. Verhit olie en boter in de pan en bak de ballen aan alle kanten goudbruin. Blus af met de bouillon en laat met de deksel half op de pan in circa 20 minuten op zacht vuur garen.

Bekijk hier alle tips van Andy McDonald.

Krijg jij ook nooit het eiwit goed stijf geklopt of blijft jouw witlofschotel nat? Maakt je vader vieze nasi of is het vlees van je tante, buurvrouw of vriendin altijd te droog en verbrand? Wat er ook aan de hand is: voor elk probleem in de keuken is een oplossing.

In het programma First Aid Kitchen krijgen mensen de kans om in hun eigen keuken een antwoord te krijgen op brandende vragen op het gebied van eten en koken.  Maar ook kunnen ze hun moeder, vader, zus, beste vriend of echtgenoot opgeven om te leren koken. Chef Andy McDonald deelt zijn culinaire kennis en laat stap-voor-stap zien hoe je een concreet probleem oplost. Van aangebrande vis tot het nooit meer schiften van mayonaise. Andy weet overal een antwoord op, hij kent alle tips & tricks in de keuken en helpt je graag op weg! 

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker