Gehaktballen
- 
        
Doe het gehakt in een kom en verkruimel de beschuiten erboven.
 - 
        
Voeg de melk, ei, sambal en ketjap toe. Breng op smaak met peper en zout.
 - 
        
Meng goed door en vorm vier gehaktballen.
 - 
        
Doe een laagje paneermeel in een diep bord en rol de gehaktballen erdoorheen.
 - 
        
Verwarm de roomboter in een koekenpan met deksel. Bak de gehaktballen rondom goudbruin op middelhoog vuur.
 - 
        
Voeg 50 ml water toe aan de pan en zet het vuur lager. Doe de deksel op de pan en laat de gehaktballen 20 min sudderen.
 - 
        
Haal de gehaktballen uit de pan en voeg de maïzena toe. Roer goed door. Lepel deze zelfgemaakte jus voor het serveren over de gehaktballen.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties