Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappels in partjes en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de aardappels circa 25 minuten in de oven.
Verwarm de grillpan voor. Bestrijk de biefstukken met olie en gril ze circa 3 minuten per kant. Haal de biefstukken van de grill en laat ze afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten rusten.
Hak de knoflook, munt, basilicum en bladpeterselie fijn in een keukenmachine of met je mes. Giet er olijfolie naar smaak bij en breng op smaak met peper en zout.
Halveer voor de salade de cherrytomaten en meng ze met de rucola, een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Leg de biefstukken met de rucolasalade en aardappels op borden en lepel de bearnaisesaus over het vlees.
0 reacties