De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gefrituurde inktvisringen met Japanse dip

Verwarm de frituur voor op 180 ºC. Maak de inktvis schoon, spoel ze schoon en snijd ze in ringen. Snijd de bieslook en de peper heel fijn, roer ze door het broodkruim en breng op smaak met zout. Klop het eiwit los. Wentel de inktvisringen door de bloem, het eiwit en de panko.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gefrituurde inktvisringen met Japanse dip

Bereidingswijze

Inktvisringen
Verwarm de frituur voor op 180 ºC. Maak de inktvis schoon, spoel ze schoon en snijd ze in ringen. Snijd de bieslook en de peper heel fijn, roer ze door het broodkruim en breng op smaak met zout. Klop het eiwit los. Wentel de inktvisringen door de bloem, het eiwit en de panko.

Japanse dip
Roer de eidooier los met de rijstazijn. Meng er beetje bij beetje een dun straaltje druivenpitolie en sesamolie door. Snijd de rawit ragfijn, los de bruine suiker en de gember op in de sojasaus op en meng door de saus. Frituur de inktvisringen, rijg ze aan een satéstokje en serveer met de saus.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.