De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gebakken coquille met kokos en limoen

Een overheerlijke tropische amuse van gebakken coquille met kokos en limoen.

Direct naar recept
Gebakken coquille met kokos en limoen

Bereidingswijze

Coquille

Meng het limoensap met de limoenrasp, olijfolie en kokosmelk met elkaar. Maak eventueel op smaak met peper en zout. Snij de coquilles in dunne plakjes en bak deze in boter tot goudbruin. Besprenkel nu de gebakken coquille met het kokosmengsel.

Salade

Kook de quinoa in ruim, zout water. Maak de quinoa aan met wat olijfolie en eventueel peper en zout.

Krokante Parmezaanse kaas

Verwarm een ruime, platte koekenpan. Rasp op de bodem een dekkende laag Parmezaanse kaas. Laat zacht smelten tot het goudbruin kleurt. Haal de plak eruit en laat afkoelen.

Serveren

Schep een hoopje van de quinoa in een diep bordje. Bestrooi de quinoa nu met wat granaatappelpitjes en plaats hierop wat kleine slablaadjes. Plaats de gebakken coquille hier bovenop en beleg het met de krokante stukjes Parmezaanse kaas.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties Ć©n nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.