Coquille
Meng het limoensap met de limoenrasp, olijfolie en kokosmelk met elkaar. Maak eventueel op smaak met peper en zout. Snij de coquilles in dunne plakjes en bak deze in boter tot goudbruin. Besprenkel nu de gebakken coquille met het kokosmengsel.
Salade
Kook de quinoa in ruim, zout water. Maak de quinoa aan met wat olijfolie en eventueel peper en zout.
Krokante Parmezaanse kaas
Verwarm een ruime, platte koekenpan. Rasp op de bodem een dekkende laag Parmezaanse kaas. Laat zacht smelten tot het goudbruin kleurt. Haal de plak eruit en laat afkoelen.
Serveren
Schep een hoopje van de quinoa in een diep bordje. Bestrooi de quinoa nu met wat granaatappelpitjes en plaats hierop wat kleine slablaadjes. Plaats de gebakken coquille hier bovenop en beleg het met de krokante stukjes Parmezaanse kaas.
0 reacties