De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

garnalen met walnoten

15 MIN
Garnalen met walnoten

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaal. Stoom de gamba’s 1 minuut op 85 °C. Bloem de gamba’s en frituur ze kort op 180 °C. Frituur de walnoten tot ze lichtbruin zijn en doe ze in een koekenpan en voeg de honing en sesam toe en bak dit nog 1 minuut. Meng citroensap, melk, mayonaise en suiker tot een saus. Meng de gefrituurde garnalen met de  koude saus en leg ze op een schaal. Bestrooi ze met de walnoten en de fijngesneden Romaanse sla. 

Dit recept komt uit de aflevering over San Francisco van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker