De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Garnalen met walnoten

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Garnalen met walnoten

Bereidingswijze

Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaal. Stoom de gamba’s 1 minuut op 85 °C. Bloem de gamba’s en frituur ze kort op 180 °C. Frituur de walnoten tot ze lichtbruin zijn en doe ze in een koekenpan en voeg de honing en sesam toe en bak dit nog 1 minuut. Meng citroensap, melk, mayonaise en suiker tot een saus. Meng de gefrituurde garnalen met de  koude saus en leg ze op een schaal. Bestrooi ze met de walnoten en de fijngesneden Romaanse sla. 

Dit recept komt uit de aflevering over San Francisco van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.