De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

doperwten-muntbrood

30 MIN
Doperwten-muntbrood

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Deeg
Kneed alle ingrediënten tot een glad en elastisch deeg en laat circa 15 minuten rusten.

Vulling
Pluk en hak de munt fijn. Prak alle ingrediënten voor de vulling tot een smeuïg geheel en breng op smaak met versgemalen peper.

Brood
Verdeel het deeg in vieren en rol elk deel uit tot een dunne plak. Verdeel de vulling over een helft van het deeg en dek de vulling af met de andere helft van het deeg. Druk de randen goed aan. Herhaal dit met de overige plakken deeg. Druppel een beetje olie over het deeg en bak het deeg op de barbecue om en om in circa 3 minuten goudbruin en gaar.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker