Stap 1:
Meng bloem, water en een snuf zout. Kneed tot een bol deeg. Dek af en laat voor circa 30 minuten rijzen.
Stap 2:
Pel en pers de knoflook. Verhit olie in een pan en bak de knoflook voor circa 5 seconden. Zet apart.
Stap 3:
Pel en snijd de ui fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui voor circa 2 minuten en voeg het gehakt, een snuf zout en knoflook toe. Zet het vuur uit en voeg de pindasaus, chili-olie, dan dan saus, sojasaus en azijn toe aan de pan en meng goed door.
Stap 4:
Bestuif je werkblad met bloem en rol het deeg uit. Snijd doormidden, vervolgens in repen en draai/trek er lange slierten van. Breng een pan water aan de kook en kook de noodles voor circa 1 minuut.
Stap 5:
Snijd de bosui en rode peper in dunne ringen. Hak de pinda’s grof.
Stap 6:
Serveer de noodles met het gehakt-mengsel, taugé, bosui, rode peper en pinda’s. Garneer met koriander.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
1 reactie
Kan iemand mij helpen aan een (online) shop waar ik die Dan Dan saus kan bestellen?