De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crudo van zeebaars

Deze Italiaanse klassieker maak je gemakkelijk thuis. Miljuschka deelt haar snelle recept.

15 min (voor)bereidingstijd
Snel met Mil crudo van zeebaars

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Deze Italiaanse klassieker maak je supereenvoudig en snel thuis. Miljuschka deelt haar recept voor een heerlijke crudo.

Bereidingswijze

Stap 1: 
Ontpit de olijven, hak fijn en doe ze in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten voor de dressing toe. Meng en breng op smaak met zout en peper.  

Stap 2: 
Snijd de zeebaars, het liefst met een fileermes, zo dun mogelijk, haaks op de draad. Verdeel de vis over een grote schaal. Verdeel 2/3 van de dressing over de vis.  

Stap 3: 
Snijd de radijzen met een mandoline of mes in flinterdunne plakjes. Verdeel de plakjes radijs over de vis, gevolgd door de tuinkers, blaadjes basilicum en eventueel wat eetbare bloemen. Besprenkel met de rest van de dressing. Serveer meteen.   

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA

Een gloednieuw programma: 'Snel met Miljuschka'! In dit programma geeft 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen tips om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd snel op tafel te toveren, voor doordeweeks én in het weekend.

 

Snel met miljuschka

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker