Verwarm de melk tot handwarm en los de gist en de helft van de suiker erin op. Meng de twee soorten bloem en maak er een kuiltje in. Strooi het zout over de rand. Meng in het kuiltje de lauwe melk en het ei. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en kneed tot een soepel deeg. Druk het deeg plat, leg in een met bloem bestoven kom, dek af met plasticfolie en laat circa 1 uur rijzen.
Verwarm de olie om in te frituren voor tot circa 160 ºC. Snijd de broccio kaas in blokjes. Rol het deeg tot een slang en snijd in 26 plakjes. Vul de plakjes met de kaasblokjes en rol de plakjes tot bolletjes. Maak het deeg goed dicht zodat de kaas er niet uit kan lopen tijdens het frituren. Frituur de kaasbeignets in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier en rol door de resterende suiker. Serveer warm.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
2 reacties
Dit zal kunnen bij een goede fromagerie.
Groeten,
Team-24Kitchen