De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Chow mein met ossenhaas en cashewnoten

Chow mein is één van de populairste gerechten uit Azië en het is zoveel meer dan simpele geroerbakte noodles. Wat zo fijn is aan chow mein is dat er ontzettend veel variaties zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een heerlijk gerecht. Eveline deelt haar recept voor een heerlijke chow mein.

25 MIN
6-Kikkoman Noodles.jpg

Dit simpele gerecht met noodles zet je binnen een handomdraai op tafel. Dit wil je proeven!

Eveline Wu

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd intussen de ossenhaas in dunne plakjes en doe in een kom. Schep ½ el sojasaus en 1 el olie erdoor. Houd apart tot gebruik.

  2. Schil de winterpeen, snijd in schuine plakjes en vervolgens in dunne reepjes. Snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de bosui in grove stukken van ca. 3 cm. Snijd de rode peper in dunne schuine ringetjes.

  3. Verhit 1 el olie in een koekenpan, bak het vlees 30 sec. rondom op hoog vuur aan en zet het vuur uit. Klop de eieren los. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak voor 1 min. Voeg de gesneden groente toe en bak 3 min. Schep de noodles erdoor en verwarm mee. Breng op smaak met de teriyakisaus en de rest van de sojasaus.

  4. Schep de noodles met de groenten en ossenhaas in een diep bord. Strooi de cashewnoten erover en garneer met de rode peper.

    ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker