Stappenplan
-
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd intussen de ossenhaas in dunne plakjes en doe in een kom. Schep ½ el sojasaus en 1 el olie erdoor. Houd apart tot gebruik.
-
Schil de winterpeen, snijd in schuine plakjes en vervolgens in dunne reepjes. Snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de bosui in grove stukken van ca. 3 cm. Snijd de rode peper in dunne schuine ringetjes.
-
Verhit 1 el olie in een koekenpan, bak het vlees 30 sec. rondom op hoog vuur aan en zet het vuur uit. Klop de eieren los. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak voor 1 min. Voeg de gesneden groente toe en bak 3 min. Schep de noodles erdoor en verwarm mee. Breng op smaak met de teriyakisaus en de rest van de sojasaus.
-
Schep de noodles met de groenten en ossenhaas in een diep bord. Strooi de cashewnoten erover en garneer met de rode peper.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties