Chocolade-notenrotsjes

7
Makkelijk

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Pikante notenmix

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng alle ingrediënten op een bakplaat goed. Rooster de noten in 10-15 minuten goudbruin en krokant.

Chocolade-notenrotsjes

Laat 150 g van de chocolade smelten (au bain-marie of in de magnetron). Hak de overige chocolade fijn en roer dit door de gesmolten chocolade. Schep de noten erdoor en schep bergjes met chocoladenoten op een met bakpapier beklede plaat. Laat goed uitharden.

Ingredienten

15
Porties

Pikante notenmix

  • 75 g hazelnoten
  • 75 g pecannoten
  • 75 g amandelen
  • 75 g macadamianoten
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 snufje zout
  • 1 mespunt fijne tafelsuiker
  • plantaardige olie

Chocolade-notenrotsjes

  • 200 g pure chocolade (minstens 70% cacao)
  • 150 g pikante notenmix

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
Geef je waardering
7