De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolade-notenrotsjes

Een heerlijk tussendoortje voor bij de koffie of thee. Deze chocolade-notenrotsjes zijn echt hemels en makkelijk te maken!

45 min kooktijd
Chocolade-notenrotsjes

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Pikante notenmix

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng alle ingrediënten op een bakplaat goed. Rooster de noten in 10-15 minuten goudbruin en krokant.

Chocolade-notenrotsjes

Laat 150 g van de chocolade smelten (au bain-marie of in de magnetron). Hak de overige chocolade fijn en roer dit door de gesmolten chocolade. Schep de noten erdoor en schep bergjes met chocoladenoten op een met bakpapier beklede plaat. Laat goed uitharden.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker