Beslag
Verwarm de oven voor op de 130 ºC. Rooster de pecannoten circa 12 minuten. Laat de pecannoten afkoelen en hak de helft fijn. Bewaar de andere helft voor de garnering. Smelt de boter. Meng de bloem met het cacaopoeder, suiker, bakpoeder en de gehakte pecannoten. Kluts de eieren met de gesmolten boter. Hak de chocolade. Prak de bananen met een vork en meng samen met de witte chocolade door het ei-botermengsel. Vet het cakeblik in en bekleed met bakpapier. Schep het beslag in het cakeblik en bak de chocolade-bananencake in circa 1 uur en 30 minuten goudbruin en gaar.
Roomkaastopping
Klop de boter met de poedersuiker en de roomkaas luchtig. Schep de topping in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit doppen op de afgekoelde cake.
Garnering
Pel de banaan en snijd in plakjes. Verdeel de banaan en de achtergehouden pecannoten over de topping. Schaaf de chocolade eroverheen.
Verwarm de oven voor op de 130 ºC. Rooster de pecannoten circa 12 minuten. Laat de pecannoten afkoelen en hak de helft fijn. Bewaar de andere helft voor de garnering. Smelt de boter. Meng de bloem met het cacaopoeder, suiker, bakpoeder en de gehakte pecannoten. Kluts de eieren met de gesmolten boter. Hak de chocolade. Prak de bananen met een vork en meng samen met de witte chocolade door het ei-botermengsel. Vet het cakeblik in en bekleed met bakpapier. Schep het beslag in het cakeblik en bak de chocolade-bananencake in circa 1 uur en 30 minuten goudbruin en gaar.
0 reacties