Cake
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 170 °C.
Stap 2:
Wel de rozijnen ongeveer 10 minuten in heet water. Rasp de wortel. Hak de walnoten.
Stap 3:
Klop de eieren met de suiker luchtig. Spatel de bloem, bakpoeder en het kaneelpoeder erdoorheen. Roer de olie en de melk erdoor. Meng de wortel, rozijnen en de noten door het beslag.
Stap 4:
Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag erin. Bak de carrot cake ongeveer 1 uur in de oven. Laat de cake afkoelen.
Cream cheese frosting
Stap 1:
Klop de roomkaas met de poedersuiker en de vanille luchtig. Verdeel de topping over de afgekoelde cake. Decoreer met bospeentjes, walnoten en een vleugje kaneelpoeder.
Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.
2 reacties