De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

caribische stoofschotel met cacao

30 MIN
Caribische stoofschotel met cacao

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de uien grof. Pel de knoflook.
Pureer de uien, chilipeper, knoflook, rozijnen, cacao, walnoten en tomaten met de staafmixer en het staafmixerbakje tot een gladde puree.

Schil en snijd de wortel in dunne plakken. Snijd de runderlappen in blokjes van 3 bij 3 centimeter. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de runderlapjes circa 5 minuten. Voeg een scheutje bouillon toe en roer de puree erdoor. Voeg daarna de rest van de bouillon, de wortel, kaneel en kruidnagel toe en stoof circa 3 uur op laag vuur.

Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn.

Serveren
Serveer de rijst in een timbaaltje en schep hier de stoof langs. Garneer met peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker