Cajun-visstoofpot

2
Makkelijk

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd

Cajun-visstoofpot

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de aubergines en de tomaten in blokjes. Schil en snijd de aardappels in kleine gelijke stukken. Verhit een scheutje olie in een grote pan en bak de bloem bruin. Voeg de ui, knoflook en de cajunkruiden toe en bak circa 2 minuten. Voeg de aubergine, tomaten en aardappels toe en bak circa 5 minuten. Schenk het water en de kookroom erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat circa 10 minuten koken. Snijd de kabeljauw in gelijke stukjes. Giet de zwarte bonen af en spoel ze schoon. Voeg circa de laatste 5 minuten de kabeljauw en de zwarte bonen toe aan de pan. Pluk en snijd de blaadjes peterselie fijn en roer door het gerecht. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Ingredienten

4
Personen

Cajun-visstoofpot

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 aubergines
  • 4 tomaten
  • 400 g vastkokende aardappels
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 el cajunkruiden
  • 1 el bloem
  • 300 ml water
  • 100 ml kookroom
  • 1 groentebouillonblokje
  • 400 g kabeljauwfilet
  • 400 g zwarte bonen
  • 0.5 bosje bladpeterselie
Geef je waardering
2