Stappenplan
-
Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Snijd de onderkanten van de bimi.
-
Verhit een grillpan. Besprenkel de bimi met een beetje olie en leg de bimi in de pan. Grill ongeveer 5 minuten. Verdeel op het einde van de baktijd de helft van de rode peper over de bimi en haal de pan van het vuur.
-
Kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak de garnalen schoon. Pel en snijd de knoflook in plakken.
-
Doe de garnalen in een kom en voeg daar de knoflook, de overgebleven rode peper, een scheutje olie, de vissaus en de gembersiroop aan toe.
-
Verwarm een wok voor en voeg de garnalen toen. Bak ongeveer 5 minuten. Voeg limoensap en –rasp toe. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
-
Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in schuine stukjes. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
-
Meng de sojabonen, paprika, komkommer en de cashewnoten door de penne en meng de garnalen met het bakvocht erdoor. Breng de pastasalade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
-
Schep de salade op borden en verdeel de bimi erover.
0 reacties