Rudolph's Borrelplank
-
Doe de vijgencompote in een bakje en zet die op de plank met daarnaast de lepelkaas.
-
Verdeel de toast en crackers in een waaiervorm rondom de compote en kaas.
-
Snijd de harde kaas, camembert en fuet in plakjes en verdeel over de plank.
-
Snijd de meloen in partjes en de sinaasappel in plakjes. Snijd de vijgen kruislings in. Verdeel het fruit over de plank.
-
Vouw de salami en de ham in roosjes en vul hier de open ruimtes mee op. Garneer met de bloemetjes, cress en de noten.
Rozemarijn-zadencrackers (optioneel)
-
Verwarm de oven voor op 160 °C. Pluk de rozemarijn en hak de naaldjes fijn.
-
Maal in de foodprocessor de amandelen, zonnebloempitten, pompoenpitten, chiazaad en de rozemarijn in circa 30 seconden fijn.
-
Voeg het bakpoeder en het ei toe, breng op smaak met zout en laat nog even draaien. Voeg een klein scheutje water toe totdat je een plakkerig deeg krijgt.
-
Rol het mengsel tussen 2 vellen bakpapier uit tot een dikte van 5 millimeter. Bak het geheel in de oven in circa 30 minuten goudbruin. Laat afkoelen en breek in stukken.
Meld je aan en praat mee