- Snijd het bot van de koteletten. Leg de kalfskoteletten tussen 2 stukken slagersfolie en sla ze plat met een vleeshamer of de platte kant van een koksmes. Halveer ze.
- Rasp de schil van de citroen.
- Scheur het brood in stukken en doe samen met de oregano, de salie en de citroenrasp in de keukenmachine. Draai tot fijn broodkruim.
- Schep het broodkruim in een diep bord.
- Kluts de eieren in een tweede diep bord. Breng op smaak met zout en peper.
- Strooi de bloem in een derde diep bord.
- Wentel de kalfskoteletten door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Wentel de kalfskoteletten vervolgens door het ei en daarna door het broodkruim. Herhaal het paneren in het ei en het broodkruim nog een keer.
- Verhit een klont boter en wat olijfolie in een grote koekenpan en bak de koteletten in circa 6 minuten om en om goudbruin.
- Snijd de ciabatta’s open.
- Beleg de ciabatta’s met de koteletten.
Snijd het bot van de koteletten. Leg de kalfskoteletten tussen 2 stukken slagersfolie en sla ze plat met een vleeshamer of de platte kant van een koksmes. Halveer ze.
Rasp de schil van de citroen.
Scheur het brood in stukken en doe samen met de oregano, de salie en de citroenrasp in de keukenmachine. Draai tot fijn broodkruim.
Schep het broodkruim in een diep bord.
Kluts de eieren in een tweede diep bord. Breng op smaak met zout en peper.
Strooi de bloem in een derde diep bord.
0 reacties