Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Vet de ovenschaal in.
Snijd de olijven, artisjokken en ansjovis fijn.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Meng bloem en bakpoeder met elkaar. Meng in een kom de karnemelk en eieren met elkaar.
Roer het karnemelk-eimengsel door het bloemmengsel en verbrokkel de gorgonzola erboven.
Pluk en snijd de basilicum, houd de helft apart om te garneren.
Meng de basilicum, olijven, artisjokken, ansjovis en knoflook door het beslag.
Schenk het beslag in de ovenschaal en verdeel de mozzarella en kerstomaatjes erover.
Bak het borrelbrood in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Garneer het brood met basilicum en besprenkel met olijfolie.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Snijd de olijven, artisjokken en ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng bloem en bakpoeder met elkaar. Meng in een kom de karnemelk en eieren met elkaar.
0 reacties