De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bolu pretu van jandino asporaat

Verwarm de oven voor op 150 ºC . Snijd de vijgen en dadels fijn. Was de citroen en sinaasappel en snijd ze in vieren Kook de vijgen, dadels, citroen, sinaasappel, krenten, rozijnen, pruimen en water circa 1 uur op laag vuur. Verwijder de sinaasappel en citroen.

120 min voorbereidingstijd
90 min kooktijd
Bolu pretu van Jandino Asporaat

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 ºC . Snijd de vijgen en dadels fijn. Was de citroen en sinaasappel en snijd ze in vieren Kook de vijgen, dadels, citroen, sinaasappel, krenten, rozijnen, pruimen en water circa 1 uur op laag vuur. Verwijder de sinaasappel en citroen. Pureer de inhoud van de pan in een keukenmachine met de brandy en cognac en schenk de massa in een kom.

Mix de eieren met de basterdsuiker zo luchtig mogelijk. Smelt de boter en hak de noten. Meng de noten, cacaopoeder, boter, bloem, bakpoeder, aardbeienjam, koffie en een snufje zout door het beslag en roer de eidooiers erdoor. Vet een taartvorm in en leg op de bodem ingevet bakpapier. Schenk het beslag in de vorm en bak de taart in circa 2 uur gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker