Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Klop de eiwitten met de suiker stijf.
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de eidooiers met het vanillemerg luchtig.
Smelt de boter.
Roer de eidooiers door het eiwit en spatel de boter en bloem erdoor.
Smelt boter in de pan en schep er een lepel beslag in. Strijk het beslag uit zodat de hele bodem bedekt en rasp er de schil van een mandarijn over.
Bak de onderkant van de omelet goudbruin.
Gaar de omelet verder in de oven.
Meng de jam met de likeur.
Pel en snijd de kiwi’s, banaan, mandarijnen in partjes. Snijd de peer in partjes.
Leg de omelet op een bord, bestrijk met het jammengsel en verdeel de helft van het fruit erover. Klap de omelet dicht en bestuif met poedersuiker.
Herhaal dit met het overige beslag en fruit.
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Klop de eiwitten met de suiker stijf. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de eidooiers met het vanillemerg luchtig. Smelt de boter.
Roer de eidooiers door het eiwit en spatel de boter en bloem erdoor.
0 reacties