De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

biscuit omelet met vruchten

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Klop de eiwitten met de suiker stijf. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de eidooiers met het vanillemerg luchtig. Smelt de boter.
Roer de eidooiers door het eiwit en spatel de boter en bloem erdoor.

30 MIN
Biscuit omelet met vruchten

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Klop de eiwitten met de suiker stijf.
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de eidooiers met het vanillemerg luchtig.
Smelt de boter.
Roer de eidooiers door het eiwit en spatel de boter en bloem erdoor.
Smelt boter in de pan en schep er een lepel beslag in. Strijk het beslag uit zodat de hele bodem bedekt en rasp er de schil van een mandarijn over.
Bak de onderkant van de omelet goudbruin.
Gaar de omelet verder in de oven.
Meng de jam met de likeur.
Pel en snijd de kiwi’s, banaan, mandarijnen in partjes. Snijd de peer in partjes.
Leg de omelet op een bord, bestrijk met het jammengsel en verdeel de helft van het fruit erover. Klap de omelet dicht en bestuif met poedersuiker.
Herhaal dit met het overige beslag en fruit.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker