Beef ribs
-
Snijd de beef ribs in losse stukken. Bestrooi ze met de barbecuekruiden.
-
Bereid de barbecue voor op indirect grillen met brandy rookhout. Rook de ribs circa 2 uur op 120 °C.
-
Snijd de uien, wortelen en bleekselderij.
-
Verhit olijfolie in de Dutch oven en bak de groente voor 5 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee. Voeg daarna de bloem toe en bak 1 minuut.
-
Doe de beef ribs in de Dutch oven en voeg het bier toe tot ze net onderstaan. Laat circa 2 uur zachtjes sudderen met de deksel op de pan.
-
Serveer de beef ribs met de romige polenta en een lepel van de groentesaus. Lekker met een gerookte-bietencarpaccio.
Polenta
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Voeg de polenta toe en kook circa 3 minuten gaar. Roer regelmatig.
-
Rasp de Parmezaanse kaas. Voeg toe aan de polenta samen met de mascarpone en de boter. Blijf goed roeren tot het een romig geheel is.
0 reacties