De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Basismix voor kimchi

Met deze basismix voor kimchi uit het Basisboek Korea kun je zo’n beetje alle soorten kimchi maken.

Direct naar recept
Basismix voor kimchi

Bereidingswijze

Dit recept is afkomstig uit Basisboek Korea van Caroline Hwang & Gottmer Uitgevers. 

Met deze basismix voor kimchi kun je zo’n beetje alle soorten kimchi maken. De uiteindelijke kimchi krijgt een fellere en rodere kleur als je de mix na het mengen 1 uur in de koelkast laat staan. 

Breng 100 ml water in een pan aan de kook en klop het kleefrijstmeel er langzaam door. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Voeg de overige ingrediënten toe en meng alles goed. Gebruik de mix meteen of zet hem als je tijd hebt nog 1 uur in de koelkast. De mix is 2 weken houdbaar in de koelkast.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.