Stap 1:
Snijd de ui in halve ringen en de groene paprika in reepjes. Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de rode ui kort samen met de groene paprika. Spoel de jackfruit af en laat uitlekken. Doe de stukjes jackfruit in de pan en bak ongeveer 2 minuten al roerend mee.
Stap 2:
Voeg de barbacoa kruidenpasta toe en roer goed door. Blus het geheel af met 250 ml gekookt water en laat de barbacoa ongeveer 20 minuten sudderen.
Stap 3:
Duw de stukjes jackfruit met een houten lepel uit elkaar zodat er een soort ‘draadjesvlees’ ontstaat. Laat de maïs uitlekken, voeg toe en warm even door.
Stap 4:
Snijd de rode paprika en lente-ui in dunne reepjes en hak de kruiden. Verwarm de tortilla’s en verdeel hierover de jackfruit barbacoa. Garneer het geheel af met de reepjes rode paprika, de lente-ui en gehakte kruiden.
Stap 5:
Serveer eventueel met zoetzure rode ui en een mangosalsa.
0 reacties