Snijd de shii-takes in kleine stukjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de shii-takes 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Snijd de taugé grof. Snijd de lente-uien in dunne ringen. Meng de taugé en de lente-ui door de shii-takes. Week de vellen rijstpapier één voor één in warm water tot ze doorzichtig en elastisch zijn. Schep een eetlepel vulling op het rijstpapier. Rol één keer om, vouw de zijkanten strak naar binnen en rol verder op. Stoom ze 1 minuut op 100 °C in de stoomoven. Pers voor de dipsaus de limoen uit boven een kom en meng het sap met de chilisaus en de vissaus. Serveer bij de Banh Cuon.
Dit recept komt uit de aflevering over Hanoi van het programma The Taste of Life Travel.
Meld je aan en praat mee