De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bananenpudding

Dit toetjes-gerecht uit New York  ontplofte op social media. Bibi laat zien hoe je het thuis kan maken.

15 min. voorbereidingstijd
30 min. wachttijd
Direct naar recept
bananenpudding van magnolia bakery

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

“Zowat elke foodtrend begint in New York. Ook die van de wereldberoemde bananenpudding van Magnolia Bakery. Elke dag staan er lange rijen maar ik heb zelf het recept nagemaakt. Mijn geheime ingrediënt? Een pakje kloppudding en een goede handmixer!”

Bereidingswijze

Bananenpudding

  1. Mix de gecondenseerde melk met ijskoud water en het zakje kloppudding met de handmixer. Zet minimaal een halfuur koud tot de pudding is opgesteven. 

  2. Klop met de handmixer de slagroom stevig op. Spatel de opgesteven pudding door de slagroom en roer goed door. 

  3. Verdeel een grote ovenschaal, trifle of kleine glaasjes met een laag van de pudding. 

  4. Snijd of breek de lange vingers in stukken van 2 cm en verdeel deze hier overheen, gevolgd door een laagje bananenplakjes. 

  5. Herhaal door weer een laag pudding toe te voegen, gevolgd door een laag lange vingers en daarna een laag met plakjes banaan. 

  6. Herhaal deze volgorde tot je schaal(tje) vol is en garneer met verkruimelde stukjes lange vingers. 

    Bestel nu de Kenwood Go Collectie met de kortingscode NL24KITCHENGO15

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.