De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bananenpudding

Dit toetjes-gerecht uit New York  ontplofte op social media. Bibi laat zien hoe je het thuis kan maken.

15 min voorbereidingstijd
30 min wachttijd
bananenpudding van magnolia bakery

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

“Zowat elke foodtrend begint in New York. Ook die van de wereldberoemde bananenpudding van Magnolia Bakery. Elke dag staan er lange rijen maar ik heb zelf het recept nagemaakt. Mijn geheime ingrediënt? Een pakje kloppudding en een goede handmixer!”

Bereidingswijze

Bananenpudding

  1. Mix de gecondenseerde melk met ijskoud water en het zakje kloppudding met de handmixer. Zet minimaal een halfuur koud tot de pudding is opgesteven. 

  2. Klop met de handmixer de slagroom stevig op. Spatel de opgesteven pudding door de slagroom en roer goed door. 

  3. Verdeel een grote ovenschaal, trifle of kleine glaasjes met een laag van de pudding. 

  4. Snijd of breek de lange vingers in stukken van 2 cm en verdeel deze hier overheen, gevolgd door een laagje bananenplakjes. 

  5. Herhaal door weer een laag pudding toe te voegen, gevolgd door een laag lange vingers en daarna een laag met plakjes banaan. 

  6. Herhaal deze volgorde tot je schaal(tje) vol is en garneer met verkruimelde stukjes lange vingers. 

    Bestel nu de Kenwood Go Collectie met de kortingscode NL24KITCHENGO15

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker