De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bananen-kokoscake

15 MIN
Bananen-kokoscake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel de bananen, snijd ze in stukjes en leg ze minimaal 1 uur in de vriezer.

Verwarm de oven voor op 175 ºC.
Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Pureer de bananen in de keukenmachine, weeg 325 gram af en zet apart. Meng de bloem met bakpoeder en nootmuskaat. Roer de margarine met de suiker romig. Voeg azijn, rum en de bananenpuree toe. Meng beetje bij beetje de bloem erdoor. Meng de kokosrasp erdoor. Schep het beslag in de vorm en bestrooi met de bruine suiker. Bak het banaan-kokosbrood in circa 1 uur goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker